HTML

Szelek és Rózsák

Két, a szélrózsa ellentétes irányaiba indult magyar fiatal életjelei. "A Kelet" és "A Nyugat." Isztambul és Trento. Föld, Kaland, Ilyesmi..

Friss topikok

  • galata: Balázs, ha írásban lustának is bizonyulsz, "tegnap" szóban elismeréssel adóztál. Ajándékba küldö... (2008.12.23. 10:56) Aladdin enternasyonal - földön, vízen, levegőben
  • galata: :-)) Pedig ha nem lenne tele a fejem ( sajnos nincs tele csak rájátszok:-) a középkori államelmél... (2008.12.08. 22:53) Miranda
  • galata: Tessék előadni a negyedik bejegyzést! ( el vagyok maradva) u.i: képzeld úgy néz ki van digitális... (2008.11.27. 07:57) "3. bejegyzés"
  • galata: viszontválasz készül...... á la Lizaveta.. (2008.11.25. 00:09) Újabb "bejegyzés"
  • galata: Nem Nadányi..... De akkor már szóljon a kedvenc Nadányi Zoltántól Hallgatagon ( bár a télhez nin... (2008.11.23. 22:44)

Linkblog

2008.09.02. 09:08 galata

Mesekút

 

Azt álmodtam, hogy egy katedrálisban ( az az igazi "diadalmas egyház" gótikus csoda) sétálok, ami tel van mese- kútakkal és minden szürke óriási kőből.........Közelebb megyek és a kedvenc mese hőseim és  az egyik kedvenc gyerekkori ( még máramarosszigeti) babám ül a kút szélén. Kőből!!!!!!!!!

 

Intézkedek......, csak semmi pánik, elvégre ügyintézésben már jó vagyok és véleményem kinyilvánításában is kezdek fejlődni ( csak általában rosszkor) és velem és az egész gótikus építészettel nem lehet csak így elbánni.

Kopogtatok a sekrestye ajtaján, kijön egy idős néni, megértő, kezében egy vakítóan csillogó, miseruha és közben lassan és egyhangúan kifejti, hogy most  biztos pocsékul érezhettem magam, dehát ez van.............

Reggel 

Hívom Anyukámat, ez borzaszó, hogy az ember biztonságban érzi magát....... szépen békésen ül, áll, néz, gondolkodik, tanul, idegeskedik, dühös, csalódott, vidám a Négy Fal között és akkor ilyen dolgok történnek.

......Az álmok nem hazudnak.......

( Geszti Péter után, úgy érzem én is megidézhetem Drága Petőfit, aki már sokszor kihúzott a bajból, de most nem tud segíteni)

 

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://szelesrozsa.blog.hu/api/trackback/id/tr99644352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása