HTML

Szelek és Rózsák

Két, a szélrózsa ellentétes irányaiba indult magyar fiatal életjelei. "A Kelet" és "A Nyugat." Isztambul és Trento. Föld, Kaland, Ilyesmi..

Friss topikok

  • galata: Balázs, ha írásban lustának is bizonyulsz, "tegnap" szóban elismeréssel adóztál. Ajándékba küldö... (2008.12.23. 10:56) Aladdin enternasyonal - földön, vízen, levegőben
  • galata: :-)) Pedig ha nem lenne tele a fejem ( sajnos nincs tele csak rájátszok:-) a középkori államelmél... (2008.12.08. 22:53) Miranda
  • galata: Tessék előadni a negyedik bejegyzést! ( el vagyok maradva) u.i: képzeld úgy néz ki van digitális... (2008.11.27. 07:57) "3. bejegyzés"
  • galata: viszontválasz készül...... á la Lizaveta.. (2008.11.25. 00:09) Újabb "bejegyzés"
  • galata: Nem Nadányi..... De akkor már szóljon a kedvenc Nadányi Zoltántól Hallgatagon ( bár a télhez nin... (2008.11.23. 22:44)

Linkblog

2008.03.29. 16:51 galata

Döntes elmelet - egy delutanom a kuaförnel

 

Tegnap tertem haza anatoliai buszos kirandulasrol.

Megjartam Epheszust, Pergamont, Midas kiraly varosat, Pamukkalet, Aphrodisiast es lattam a "csodak" egyiket es aludtam völgybe es romai kori gyögyfürdö mellett ahol asatasok folynak es ettem gözlemeket  es irok meg erröl hosszasan a jövöben es igyekszem kepekkel illusztralni az utazas allomasait DE ma törtent valami........

 

İgazabol nem hiszek a jo es rossz döntesekben csak döntesek leteznek aztan vergödünk vagy örülünk az utohatasoknak.

Es abban sem hiszek hogy leteznek megvaltoztathatatlan es visszafordithatatlan döntesek. Nincs veglegesseg, csak rugalmasan mindig minden helyzetben alkalmazkodni es mindig van alternativa csak meg kell talalni.

A spontan dönteseket is megelözi nemi tudatalatti töprenges, tehat nem atgondolatlanul hozzuk meg az olykor rögtönzöttnek tünt dönteseket sem.

Nem szabad szomorkodni, ketsegbeesni ha a dolgok nem ugy alakulnak ahogy tervezük.

Mert lehet valtoztatni, korrigalni, es az idö mindent megold es vilagban annyi szomorusag es banat van nehogy mar  fenn akadjunk minden aprosagon.

Es nyelvi gatlasok es korlatok sem leteznek ha az ember akar valamit akkor azt igenis el tudja mondani, mutogatni  es mindig akad a közelben egy ujsag, könyv kepekkel amik ilyenkor a segitsegünkre sietnek összefoglalvan- nem kell azonos nyelvet beszelnünk, azonos mondon gondolkodnunk ahhoz hogy kommunikalni tudjunk es akkor meg nem emlitettem a fantaziat ami diadalmaskodhat ha az elöbbi modszerek becsödölnek.

Es ostoba közhely hogy a lany ekessege a haja es maradi, korlatolt gondolkodas jele, hogy a lany legyen hosszuhaju.

 Batortalan, depressziv, felös termeszet netovabbja azt allitani hogy az "embernek" csak nehany frizura alll jol.

Ma fodrasznal voltam

nem beszeltek angolul, en nem beszelek törökül es amit törökül mondtam azt sem ertettek

de voltak magazinok es sok szimpatikus fodrasz es mas mosta a hajamat mas vagta, mas szaritotta be mas "kerdezte" hogy minden rendben van-e, mas hozta a teat- tulajdonkeppen egy focicsaparnyi fiu asszisztalt a vegeredmenyhez.........

nem kifejezetten ultrarövid es nemis nagyon göndör de azert a hullamosnal több a szin valtozatlan (  a tagadast meg az otthoni törökorakon megtanultam- es igen joljött a döntöpillanatban) nem neveznem szokvanyosnak ha tulozni akarnek meg "ilyet" nem lattam.........."ezt" megelözöen.

A tükör ( meg szerencse hogy a fürdöszobai tükröt a fiuk mindig eltörik, a szobamban meg sejtelmes felhomaly uralkodik.) es köztem meg van nemi tavolsagtartas de ezt tartozkodo, zarkozott termeszetemnek tudom be.

Egyelöre kepzelödök, hogy az utcan megbamulnak meg a szokotnal is jobban. ( 180cm-re, feher börrel, nemhosszugöndör hajjal , nemelykor nagyonlila harisnyaval a rejtözködes eddig sem tartozott erössegeim köze)

DE tulajdonkeppen jol vagyok es tetszik es a hajam mindig veszelyben van ( az utobbi evekben csak pihentem ......a bolonderianak körülötte nincs vege:-) es semmi visszafordithatatlan nem törtent...........!!!!!!!:-)))

 

u.i: Anyukam neha nem tudja "megnyitni" a blogot.........most ennek örülök....:-))

 

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://szelesrozsa.blog.hu/api/trackback/id/tr15402091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ELEVEN MATRIX HAJSZALON · http://www.starfodrasz.com 2008.04.09. 01:13:07


Az Eleven Matrix Hajszalon célja, hogy széleskörű
szolgáltatásaival, kellemes környezetben segítsen
minden kedves szépülni vágyó Vendégének.


Fodrászat kiemelt szolgáltatásai


* Női hajvágás
* Férfi hajvágások
* Gyermek hajvágások
* Extrém vágások
* Fejbőr kezelések
* Hajépítő festések
* Ammoniamentes színezők
* Satirok
* Melírok kívánság szerint
* Dauer
* Hajegyenesítés
* Alkalmi frizura
* Esküvői frizura
* Konty
* Portfolió készítéséhez frizura, smink


BEJELENTKEZÉS:

FODRÁSZAT,
MANIKŰR-MŰKÖRÖM PERFECT NAILS
PROFESSZIONÁLIS TERMÉKEKKEL

FODRÁSZAT : 06-30-240-96-51
061-246-41-64
MANIKÜR : 06-30-577-27-33

bura 2008.04.09. 11:04:44


De en nem akarok szepülni!
ez valami tevedes - gyönyürü vagyok igy is!

Isti 2008.04.10. 01:00:54

Manu,

Nincs képed az új, ultrarövid frizurádról?

galata 2008.04.10. 14:08:26


de van!
levelben mellekelem
en nem vatok kepet DE levelet igen
:-))))
süti beállítások módosítása