HTML

Szelek és Rózsák

Két, a szélrózsa ellentétes irányaiba indult magyar fiatal életjelei. "A Kelet" és "A Nyugat." Isztambul és Trento. Föld, Kaland, Ilyesmi..

Friss topikok

  • galata: Balázs, ha írásban lustának is bizonyulsz, "tegnap" szóban elismeréssel adóztál. Ajándékba küldö... (2008.12.23. 10:56) Aladdin enternasyonal - földön, vízen, levegőben
  • galata: :-)) Pedig ha nem lenne tele a fejem ( sajnos nincs tele csak rájátszok:-) a középkori államelmél... (2008.12.08. 22:53) Miranda
  • galata: Tessék előadni a negyedik bejegyzést! ( el vagyok maradva) u.i: képzeld úgy néz ki van digitális... (2008.11.27. 07:57) "3. bejegyzés"
  • galata: viszontválasz készül...... á la Lizaveta.. (2008.11.25. 00:09) Újabb "bejegyzés"
  • galata: Nem Nadányi..... De akkor már szóljon a kedvenc Nadányi Zoltántól Hallgatagon ( bár a télhez nin... (2008.11.23. 22:44)

Linkblog

2008.08.27. 21:13 galata

Frei és a fekete mágia

Balázs megjelent a Frei kávé!!!!!!!!


Te érted ezt?

természetesen nem érted és velem együtt tombolnál ha természeted engedné

(Kicsit magamról: most mikor készülök a részleges kivonulásra a "szellemi" életből,Ámor és Déméter a múlt Justicia a jelen, messzességben minden amit még megnéznék, elolvasnék, közel 24hez keresvén a 17évesen írt "listát" ......kezembe veszem a Kaiser's magazint!!!)


Állítólag járván és hóditván a világot ( mindenkor áldozván az elegancia oltárán) szenvedélyének a kávénak is hódolt ( és nemcsak okosakat mesélt, kinyitotta a világ kapuit százaknak és ezreknek) és járta az ültetvényeket és szemezgette a bogyókat és válogatott, osztott, szorzott a nagy boszorkány-konyhában majd megszületett a Frei KÁVÉ!!!!!

Idézek a Kaiser's magazin hasábjairól:van itt pátosz meg minden, most végre mi magyarok is....de nem ez a lényeg!

Hanem:

"Olyanok ezek, mint a különleges évjáratú borok! Számít a talaj összetétele éppúgy, mint az eső-napfény aránya, de még a téli "nyugalom" éjszakai hőmérséklet is............Ezeket a kévékat Feri Tamás és munkatársai az ültetvényeken választották ( szóval itt nincs mese ez tény!)

ÉS a tetőpont: " A csészéjétől az Ön csészélyéig" kísérték a kávászemeket!"

( most bevágnék egykis közgázt, termelési láncolat.......volt valami ilyesmi....azt hiszem....)


Én komolyan mondom gondolkodom délután óta.......mit dobhatnék a piacra, pontosabban, mit fogok, miután kellően híres és hírhedt ázsia tudósító vagy katasztófa- turista leszek
min szeretném látni kedves kis pofimat ( mert frei úr arisztokratikus arca ugye megjelenik a kávén).

Balázs merre tart a világ??

1.Frei a kávébab szakértő

2.nemsokára megnyílik az első Starbuckscoffee lélektelen, fantáziátlan  berendezéseivel pocsék kávéjával  és hozza az óriási  génkezelt muffinját is. ( nem annyira vészes, ki lehet bírni, Berlinben én is voltam és tetszett, de "elvileg" fel vagyok háborodva és Budapest megvan nélküle is)

3. Legközelebb a Madragórába megyünk kávézni!

 


 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://szelesrozsa.blog.hu/api/trackback/id/tr49636724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása