HTML

Szelek és Rózsák

Két, a szélrózsa ellentétes irányaiba indult magyar fiatal életjelei. "A Kelet" és "A Nyugat." Isztambul és Trento. Föld, Kaland, Ilyesmi..

Friss topikok

  • galata: Balázs, ha írásban lustának is bizonyulsz, "tegnap" szóban elismeréssel adóztál. Ajándékba küldö... (2008.12.23. 10:56) Aladdin enternasyonal - földön, vízen, levegőben
  • galata: :-)) Pedig ha nem lenne tele a fejem ( sajnos nincs tele csak rájátszok:-) a középkori államelmél... (2008.12.08. 22:53) Miranda
  • galata: Tessék előadni a negyedik bejegyzést! ( el vagyok maradva) u.i: képzeld úgy néz ki van digitális... (2008.11.27. 07:57) "3. bejegyzés"
  • galata: viszontválasz készül...... á la Lizaveta.. (2008.11.25. 00:09) Újabb "bejegyzés"
  • galata: Nem Nadányi..... De akkor már szóljon a kedvenc Nadányi Zoltántól Hallgatagon ( bár a télhez nin... (2008.11.23. 22:44)

Linkblog

2008.10.08. 12:49 galata

"Lényegtelen" kérdések

 

How you learn?
How do you know?
 
 
Én amúgy ezen már sokszor gondolkodtam (tehát az intellektus életem korai szakaszában is megmutatkozni látszik. Ilyen empirikus magaslatokban szárnyalok minden egyes vizsgaidőszakban és mostanság is. ……
 
Pillanatnyilag ezt gondolom.
Proklamáció ( majd reklamáció)
 
How you learn?- unalmas, gyötrelmes fázis, rabszolgamunka, csupa adminisztráció, anyagi csőd a színes filcek miatt, kihúzogatás okozta fájdalmak, gondolatok elkalandozása- mert ugye még nem vagyunk a know fázisban, némi kis rémület, pánik, hogy ez most nem fog menni. Ki lehet a sorsban vesztes csak én, hogy semmi „szellemi”, kreatív munkát nem végezhetek ehelyett megadott témára és dallamra magolászok…, De győz az akaraterő és a makacs szorgalom ( vagy nem)
 
How do you know?- az értelem csírái megmutatkoznak. Bizonytalan következtetések, a fejünkben gyömöszölt anyagmassza önálló életet akar élni, kicsit nehézkes, akadozó, csak semmi szárnyalás de legalább görcs nélküli fontolva haladás a „világosság” felé. A krízishelyzet elmúlni látszik, de nem szabad elbízzam magam!!!! (már ha lenne erőm erre)
Alázat nélkül nem lesz itt understand soha (a vizsgán amúgy lehet, hogy ez nem derül ki és boldogan élek a know fázisban az idők végezetéig)
Lassacskán van önálló véleményem( amire nem mindig kíváncsi a világ és sokszor a vizsgáztató se valami együttműködő, új elméletem kidolgozása közben megmakacsolja magát és nem asszisztál)- csak óvatosan először a nagy elődök véleményét kell elsajátítani és aztán lehet bírálgatni. Kicsit megtörten, de beépül a nagy massza, boldogságot nem feltétlenül okoz de némi magabiztoságot kölcsönöz ( ez temporális jelenség…….J
 
 
How do you understand?
Ez a kérdés nem hangzott el, így megtagadom a válasz.J
 
Azért McCain és Obama legalább megkísérelhetett volna válaszolni erre a két lényegtelen oda nem illő, kérdésre( ami történt az megkísérlés se volt) Pakisztán, egészséghez való jog, gazdasági válság…….érthető, hogy vannak fontosabb dolgok is Az lényeg, hogy a fontos emberek fontos dolgokra tudják a válasz és kész!!!!.
 
 
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://szelesrozsa.blog.hu/api/trackback/id/tr96703089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása