HTML

Szelek és Rózsák

Két, a szélrózsa ellentétes irányaiba indult magyar fiatal életjelei. "A Kelet" és "A Nyugat." Isztambul és Trento. Föld, Kaland, Ilyesmi..

Friss topikok

  • galata: Balázs, ha írásban lustának is bizonyulsz, "tegnap" szóban elismeréssel adóztál. Ajándékba küldö... (2008.12.23. 10:56) Aladdin enternasyonal - földön, vízen, levegőben
  • galata: :-)) Pedig ha nem lenne tele a fejem ( sajnos nincs tele csak rájátszok:-) a középkori államelmél... (2008.12.08. 22:53) Miranda
  • galata: Tessék előadni a negyedik bejegyzést! ( el vagyok maradva) u.i: képzeld úgy néz ki van digitális... (2008.11.27. 07:57) "3. bejegyzés"
  • galata: viszontválasz készül...... á la Lizaveta.. (2008.11.25. 00:09) Újabb "bejegyzés"
  • galata: Nem Nadányi..... De akkor már szóljon a kedvenc Nadányi Zoltántól Hallgatagon ( bár a télhez nin... (2008.11.23. 22:44)

Linkblog

2008.10.30. 23:21 galata

Hárman párban

„…Szavakban foglal mindent, amit lát, mindent, mait csinál. Hogy reggel fölébredt, hogy csak üres kávét reggelizett, hogy a férje utána elment sétálni, és képzeld Jean-Marc, mikor visszajött, leült a tévé elé, most képzeld el! Kapcsolgatott ide-oda, és mikor megunta a tévét, könyvekben lapozgatott. Hát így telik az ideje- a nagynénim szavaival. Tudod Chantal, nagyon szeretem ezeket az egyszerű,, közönséges mondatokat, amelyek meghatározásai szinte egy-egy misztériumnak. Ez az „így telik az ideje” alapvető mondat…”

 

( Kundera:Azonosság)

 

Az egyik erasmusos társam „körlevelet” írt, hogy most akkor kinek hogy telik az idő???? És mindenki kötelezően szóljon hozzá.

És majdnem mindenki előadta a maga „miszériumait.”

Én is…….

Holnaptól indul a hivatalosan az államvizsga –felkészülési menet és csak reménykedni tudok, hogy reggelente nem szúrom majd el a kávét és nem csinálok olyan teát amitől szívrohamot kapok és nem megyek olyan irányba sétálni ahonnan nem találok vissza ( végülJ)

 

Bizakodó vagyok jól megleszünk, csak semmi kilengés, fától fáig-

én-a mindennapi rituálék és a feladat maga. J))

 

 

 

 

( az igazi, komphajón, elegáns étteremben, lebukkant büfében, a tursita negyedben a városfalon belül és kívül, a hip tanya otthonunkban, a bazárban- mindig ugyanolyan)

 

 

 

 

Moda

 

Legkedvesebb teázó- párban, csoportosan, barátnőkkel, rokonokkal, egyedül, olyanokkal akik nem is jártak még ittsoha de én sokszor odaképzeltem őket...

 

 Balázs hősiesen küzd, hogy itt legyen két kép. Ma teázás közben megvitattuk ( értelmi, szellemi képességeinket meghaladva, dacos igyekezettel), hogy mi van ezekkel a "kiterjesztésekkel".......Egyébként tényleg mi van velük???

 

 

 

u.i:Balázs még mindig harangoznak fejecskémban- ezért még lakolsz!!!!!:-))

Vezeklés: legalább két szelet almás pite és három hamburger 4-én.

 

 

 

 

 

Török teáscsésze

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://szelesrozsa.blog.hu/api/trackback/id/tr80741541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása