HTML

Szelek és Rózsák

Két, a szélrózsa ellentétes irányaiba indult magyar fiatal életjelei. "A Kelet" és "A Nyugat." Isztambul és Trento. Föld, Kaland, Ilyesmi..

Friss topikok

  • galata: Balázs, ha írásban lustának is bizonyulsz, "tegnap" szóban elismeréssel adóztál. Ajándékba küldö... (2008.12.23. 10:56) Aladdin enternasyonal - földön, vízen, levegőben
  • galata: :-)) Pedig ha nem lenne tele a fejem ( sajnos nincs tele csak rájátszok:-) a középkori államelmél... (2008.12.08. 22:53) Miranda
  • galata: Tessék előadni a negyedik bejegyzést! ( el vagyok maradva) u.i: képzeld úgy néz ki van digitális... (2008.11.27. 07:57) "3. bejegyzés"
  • galata: viszontválasz készül...... á la Lizaveta.. (2008.11.25. 00:09) Újabb "bejegyzés"
  • galata: Nem Nadányi..... De akkor már szóljon a kedvenc Nadányi Zoltántól Hallgatagon ( bár a télhez nin... (2008.11.23. 22:44)

Linkblog

2008.04.11. 19:20 Monet

válasz a punk-diktátor-angyalnak

Manukám, mint mindig, ezúttal is meghajoltam a diktatórikus hajlamaid előtt, így aztán olvashatod a -kettővel ezalatt-található bejegyzésben szedett-vedett toszkánai emlékeim. Emellett felhívnám figyelmed arra, hogy admin helyzetemmel visszaélve bármikor nyilvánosságra hozhatom az "angyali-punklány ébredés után" címet viselő fotódat (melyet kissé könnyelműen-tudatlanul a képek közé már félig-meddig feltöltöttél), a köz nagyobb megelégedésére és oldalunk nézettségének ugrásszerű javítására. Tehát felszólítalak, hogy a lehető leggyorsabban add elő Epheszoszt, vagy magam adom elő a képet.

Sok puszi, blogtársad

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://szelesrozsa.blog.hu/api/trackback/id/tr10421663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manu 2008.04.12. 08:34:42


Balazs Te tenyleg azt gondoltad, hogy en ilyen butus es könnyelmü vagyok..........?
Azt a keped neked "töltöttem" ( a szandek a fontos) fel, mert Te
a tarsadalom peremere akarsz szorulni
nem akarsz online lenni ejjel- nappal
nem akarsz kedves albukat alkotni a köz szamara

mert Te nem vagy rajra a facebookon:-)
A kep mar az eterben keringenek regota.....

u.i: ha egy artatlan megjegyzest is teszel, a facebookon valo jelenletemre -arra iteltettlek, hogy eleted hatralevö reszeben naponta legalabb 3 kürtöskalacsot kötelezöen megegyel!
süti beállítások módosítása